Administrera
  • Vandrarhemmet
  • Gäss
  • Dukning
  • Kajak
  • Vy mot Tåkern
  • Spångar
  • Tranor
  • Slättland

       Svenska Turistföreningen         utmarkt logo

        visita-logo

Samarbetspartners

- Naturum Tåkern
Sveriges vassaste Naturum. Här finns Estelles sagostig, inomhusutställning, fågeltorn, dagliga guidningar och grillplatser. Handikappsvänligt.

- Rökstenen
Besökscentrum med café och souvenirshop, guidningar, grupp- & företagsaktiviteter såsom, skattjakt och tracker.

- Tåkerns fältstation
Naturguidningar runt Tåkern med inriktning mot fågel - och naturupplevelser, för grupper och privatpersoner.

KRAV odlade grönsaker, rotfrukter och ägg. Naturguidningar runt Tåkern och på Omberg

- VätternEvent & co
Aktiviteter såsom Ombergs Zipline, Klurkampen och kajaker m.m.

Anna Skog mat & catering 
Catering, Hemmakock, Kurser mm för både privatpersoner och företag.

- Ombergs turisthotell 
Logi och mat i högsta klass, nummer 1 i Östergötland enligt White guide, ligger vackert beläget vid södra foten av Omberg.

- STF Stocklycke vandrarhem
Logi och café med lättare luncher och fika. Inklämt bland Ombergs djupa skogar och utgångspunkt för de flesta vandringsleder.

- Gyllenhammars restaurang
Anrikt värdshus i Borghamn med härlig och mysig atmosfär, a la carte och olika temakvällar.

- 31:ans glass & kök
Egentillverkad glass, mat och rättigheter nere vid Hästholmen. Olika temakvällar och liveband.

Ett dop är alltid ett stort steg, men kan även vara påfrestande och ibland stressande för de nyblivna föräldrarna. Önskar man ett traditionellt dop i kyrkan, eller i en mer neutral och personlig miljö? Vart ska man vara efter dopet? Vad ska man bjuda på till alla gäster? Hur mycket kommer det att kosta? Alla dessa frågor kan vi hjälpa er med och ni slipper all stress, utan kan istället koncentrera er på det som just nu är viktigast av allt i livet, Er nya familjemedlem!

Om ni har en liten bebis som skall döpas men känner att det är många beslut som skall fattas om vart eller hur, så kan vi kanske hjälpa er med det.
Då vi ligger i direkt anslutning till Svanshals kyrka så är det för många väldigt tacksamt att genomföra sitt dop i en mer traditionell variant i kyrkan, och därefter promenera över för lite lunch eller fika.
Vill man istället anordna sitt döpande i mer "neutral" miljö så går det alldeles utmärkt inne i vår stora och ljusa cafésal vilket har varit väldigt uppskattat och oftast mer personligt.

Vi har tidigare haft varianter av båda delar och hur man väljer att göra det är helt och hållet upp till er själva. Det finns inget som är rätt och fel, utan låt det istället bli ett minne för livet, både för er som nyblivna föräldrar, era anhöriga men framför allt för den lilla som skall döpas.

Mot era önskemål lämnar vi en offert och hjälper till med allt runtomkring så som mat, dryck, tårta, lunch m.m. samt dukning och städning. Om ni inte har någon egen person som skall utföra själva dopet eller namngivningen, så hjälper vi er givetvis med det också. På så vis behöver ni bara koncentrera er på det som ni verkligen vill skall bli lyckat och minnesvärt.

Snabbfakta Dop

Det vi behöver är era önskemål på mat, dryck, tårta eller fika. Om ni vill vara i kyrkan eller inne i cafésalen. Vilken tid och hur många personer? Samt om ni behöver hjälp med präst alt. en officiant?

Därefter skickar vi er en offert och ni kan se hur upplägget skulle kunna se ut, därefter gör vi justeringar så att allting känns bra för båda parter.

Vänligen kontakta oss på: 0142-71022 el. 070-8345247 mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tåkern vandrarhem   Svanhals   590 22 VÄDERSTAD    Reception +46 142-71022   Mobil +46 70-8345247   Privat +46 70-39589