• Vandrarhemmet
  • Gäss
  • Kajak
  • Vy mot tåkern
  • Spångar
  • Tranor
  • Slättland

hanna bjorn liten

Välkomna önskar vi på Tåkern Vandrarhem

Vi som driver Tåkern Vandrarhem heter Hanna och Björn Theel och i vår familj ingår även våra döttrar Allie som föddes juli 2010 och Olivia i februari 2016. Hanna kommer från Mjölby och är utbildad make-up artist, ett yrke som hon är väldigt stolt över och tycker är väldigt kul att jobba med. Björn kommer från Västra Hargs lummiga skogar och jobbar som byggnadssnickare, vilket har varit till stor hjälp för att skapa vårt boende. Tillsammans jobbar vi även inom kaffebranschen, där vi har fått den stora äran att marknadsföra och servera ett fantastiskt kaffe. Detta är en stor passion för oss och ett jättetrevligt sätt att umgås och träffa människor på.

Fastigheten som vi bedriver vår verksamhet i är från början en gammal skola och senare församlingshem. Vi köpte byggnaden i mitten av december 2010 och har under vintern 2010/2011 gjort stora investeringar och omfattande renoveringar för att få det i det skick som det är idag. Gamla spegeldörrar från sekelskiftet, gedigna trätak, synliga timmerväggar och tapeter med härlig lantlig känsla är några av de sakerna vi har bevarat och lyft fram.

Vår inspiration till att driva ett eget vandrarhem har kommit från alla de resor vi har varit ute på runtom i världen. Vi spenderade nästan två års tid på resande fot med alltifrån Fijis kritvita sandstränder till Indiens kaotiska städer, från Argentinas sydspets och "världens ände" upp till Alaskas djupa vildmarker, Australiens fantastiska natur och tvärs över till Andernas spektakulära bergstoppar. Vi har under denna tid sovit på otaliga vandrarhem, alla med sin egen charm och karaktär. Från dessa har vi försökt plocka lite inspiration och i kombination med vårt stora intresse för byggnadsvård och inredning har vi nu skapat oss vår dröm.

Med detta vill vi önska alla hjärtligt välkomna till oss på Tåkern Vandrarhem

Hanna & Björn Theel

Snabbfakta

Öppettider 2021

Öppet endast för grupper. Hyra hela huset

Telefon
Reception: +46 142-71022
                  
Mobil: +46 70-8345247, 
E-post
info@takernvandrarhem.se
Antal rum 
Antal bäddar
24
Besöksadress
Svanshals, Vandrarhem
59022 VÄDERSTAD
Vandrarhemsvärd
Hanna Theel

Tåkern vandrarhem Svanhals 590 22 VÄDERSTAD Reception +46 142-71022 Mobil +46 70-8345247 Privat +46 070-3958974

Copyright © Tåkerns vandrarhem 2018. All Rights Reserved.